VYHLÁŠENÍ VÍTĚZŮ MALÍŘSKÉ SOUTĚŽE PRO DĚTI

VŠEM DĚTEM moc děkujeme za jejich obrázky. Sešlo se jich neuvěřitelných 108 ks.

Těší nás s jakou fantazií a kreativitou se děti do ztvárnění ptačího tématu pustily. Použité výtvarné techniky byly pestré. Od koláže z různých materiálů jako např. tematicky laděný notový zápis písničky „Letěla si vlaštovička“, přes kresbu suchými pastely, pastelkami, malbu vodovkami, zmizíkovou či prstovou techniku.

Naše pětičlenná porota neměla vůbec lehkou situaci. Nejvíce obrázků se sešlo ve věkové kategorii 6 – 9 let.

Po pečlivém zvážení a vyhodnocení se výherci stávají:

Gratulujeme!

Vítězové získávají odměnu s ptačí tématikou. Předání cen vítězům soutěže se uskuteční v SO 10. 12. 2022 u Jedlového hájku (parkoviště u vchodu do anglického parku, 9 hod) v rámci akce „Společné pozorování zimujícího ptactva“, na kterou srdečně zveme i širokou veřejnost.

Velký dík patří také paním učitelkám z dobříšských ZŠ a MŠ za podporu a vedení dětí při výtvarném tvoření.

A protože nás obrázky opravdu moc potěšily, rozhodli jsme, že všem dětem předáme prostřednictvím paní učitelek za jejich velké výtvarné úsilí malou pozornost v podobě ptačích omalovánek a propagačních materiálů jak jinak než s ptačí tématikou.

Těšíme se s vámi v sobotu na viděnou